Maratonka

…és eljött az október 7-e. Előtte háromszor futottunk a Margitszigeten. Az első két alkalom után erőteljes izomláz lett úrrá a combjaim elülső felén. A legnagyobb “élmény” a lépcsőn lefelé menet volt. A harmadik edzés után az izomláz már nem jelentkezett. A futások előtt és után próbáltuk belőni a megfelelő vércukorszinthez szükséges inzulin, illetve szénhidrát mennyiségeket.

Beszereztük a startcsomagokat, rajtszám, póló, sapka.

A futás napján reggeli és indulás. A bemelegítés első lépése : tandemolás. Bázisunk az Egy Csepp figyelem alapítvány sátrában volt, ahol a szokásos vércukormérés mellett Éva lábvizsgálatot végzett. Megj.: rengetegen jöttek a vércukormérésre és sokan jelentkeztek lábvizsgálatra is. És ha már velük voltunk, az ő pólójukban futottunk. (a következőre majd lesz Édes Szívemes…..)

Éreztem a cukrom lefelé tart, a mérés ezt megerősítette. És már közeledett a startunk. Szilárd és folyékony szénhidrátbevitel.

START. Illetve startocska, vagyis 5 perc tötymörgés, mire el tudtuk kezdeni a futást, de pont a rajtvonalnál sikerült. Nem voltunk kevesen. Viszont sokan! Végigszaladtuk a távot, a végén még egy picit hajráztunk is.
Kifújtam magam, majd vércukormérés. No comment. Sikerült túlkorrigálni. Sebaj, ezzel is okosabbak lettünk. Amúgy a helyzet estére külön beavatkozás nélkül is rendeződött. (Bár azt mondták a hidegfont is belepiszkálhatott.)

Lényeg, hogy futni jó volt! FOLYTATJUK!

…és már alakul a tavaszi maratonra a váltó…

Reklámok

One thought on “Maratonka

  1. Visszajelzés: Banbury végre újra | Egy orvos kalandjai Angliában

KÉRDÉS, HOZZÁSZÓLÁS JÖHET!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s